Suche
Close this search box.
Suche
Close this search box.

 |  

22 März 2022

LRQA certified ISO 9001 logo

Onze betrouwbaarheid is aantoonbaar. NPS Diesel is ISO 9001 gecertificeerd!

22 März 2022

Enkele weken geleden zijn wij door Lloyd’s Register Nederland B.V. beoordeeld op de ISO 9001:2015 norm en wij zijn er trots op te kunnen melden dat we deze norm hebben behaald! Dit certificaat is dan ook de bevestiging dat onze producten & diensten voldoen aan eisen die worden gesteld in deze norm. Iedereen bij NPS Diesel heeft een enorm positieve houding en de gehele organisatie werkt mee aan borgen en blijven verbeteren van de werkprocessen zodat we ook kunnen leveren wat we beloven. De auditor liet aan ons weten dat hij hier aangenaam door verrast was.

Wat betekent het voor u als klant?
Ondanks dat ISO 9001 voornamelijk betrekking heeft op de interne organisatie, zijn er zeker ook voordelen voor u als klant. Zo weet u dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat voldoet aan relevante wet- en regelgeving. We leggen de basis voor tevreden klanten door aan verwachtingen te voldoen en deze mogelijk zelfs te overstijgen. Maar we zijn ook scherp op risico’s en kansen en spelen zo in op veranderingen in de markt én in onze eigen organisatie. Uiteindelijk plukt u als klant daar de vruchten van, doordat we steeds weer net dat beetje beter worden in de dingen die we doen.

Wat is ISO 9001?
Het welbekende ISO 9001 is vrijwel overal een begrip en is internationaal een erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit houdt sterk verband met transparantie en betrouwbaarheid. Het laat een solide en erkende aanpak zien, gericht op het continu verbeteren van processen en het management van bedrijfsrisico’s om te voldoen aan de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Door deze kwaliteit te borgen en te blijven verbeteren, kunnen wij als organisatie dit doorzetten naar onze klanten. ISO gecertificeerde bedrijven laten zien dat zij zich volledig inzetten om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van klanten en andere stakeholders. En dit helpt bij het opbouwen van langdurige zakelijke relaties.

 

ISO9001 Zertifikat
Let's make it work white logo

Neugierig, mehr über uns zu erfahren?

Kontaktieren Sie eines unserer Büros oder füllen Sie unser Kontaktformular aus.