Business Manager – Zenoro generators

Business Manager – Zenoro generators

Wil jij veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie en werken in een internationale omgeving? Heb jij kennis van de maritieme sector, verbrandingsmotoren en after treatment systemen? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

Waar ga je dit doen?

Als NPS Diesel houden wij ons bezig met alle aspecten van powertrains. Met onze innovatieve kijk op bestaande producten en de uitdagingen in de markt blijven we onszelf continu verbeteren en helpen we onze klanten om het beste uit hun powertrains te halen. Onder de naam Zenoro bouwen wij onze generatorsets voor maritieme toepassingen. ‘Zenoro Premium Generators for Superyachts’ zet luxueuze, stille generatoren voor superjachten op de markt, terwijl de lijn ‘Zenoro Commercial Generators’ zich toelegt op het leveren van degelijke en betrouwbare generatoren voor de commerciële vaart.

 

Wat ga je doen?

Als Business Manager ga je aan de slag met het verder uitbouwen van onze business bij bestaande relaties, maar onderzoek je ook interessante nieuwe kansen en mogelijkheden. Met jouw inhoudelijke kennis ben je in staat om deze kansen en gewenste oplossingen te identificeren en om te zetten in opdrachten. Daarbij werk je nauw samen met ons engineeringsteam om de klant de best passende technisch oplossing te bieden. In deze rol is interne en externe communicatie dan ook erg belangrijk, waarbij je in staat bent om op verschillende niveaus te acteren, van inkoop, ontwikkeling tot operations, maar ook op directieniveau. Daarnaast ligt jouw focus op de ontwikkeling van de jaarplannen en de strategische keuzes die hierbij horen. Kortom, een veelzijdige functie in een internationale omgeving!

 

Wat breng je daarvoor mee?

Wij zoeken niet alleen een Business Manager, maar bovenal een fijne collega met een zelfstandige houding, die oplossingsgericht werkt en een flexibele instelling heeft. Daarnaast beschik je idealiter over deze functie-wensen:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van bijv. werktuigbouwkunde, automotive of commercie.
  • Technische kennis van verbrandingsmotoren en after treatment systemen is gewenst.
  • Contacten binnen de maritieme helpen je om deze functie goed in te vullen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Verder ben je ondernemend, gestructureerd, organisatiebewust en resultaatgericht.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale organisatie, mag je prima arbeidsvoorwaarden en een passend salaris verwachten. Uiteraard vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk en kom je in een platte organisatie met korte communicatielijnen waar je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk krijgt. Je komt in een jong en ambitieus team, waarbij eigen inbreng erg wordt gewaardeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het volgen van (interne) opleidingen en groei in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Heb je interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature of NPS Diesel? Geen probleem, neem gerust contact op met Peter van der Heijden. Hij staat je graag te woord en is bereikbaar via telefoonnummer 06-50204908.

Direkt bewerben?

Dann schicken Sie uns schnell Ihren Lebenslauf und Ihre Motivation mit diesem Formular.

Motivation und Lebenslauf
Laden Sie Ihr Anschreiben und Ihren Lebenslauf (.pdf, .doc, .docx) hier hoch.
Erlaubte Dateitypen: pdf, doc, docx. Maximale Dateigröße 32 MB, maximale Anzahl von Dateien: 4.
NPSdriven_sticker-rond_LetsMakeItWork

Neugierig, mehr über uns zu erfahren?

Kontaktieren Sie eines unserer Büros oder füllen Sie unser Kontaktformular aus.