BBL leerling Logistiek medewerker

BBL leerling Logistiek medewerker

Wil jij werken en leren in een omgeving waar een hoop vernieuwing en innovatie op stapel staat. Lijkt het je leuk om je BBL-opleiding te doen bij een bedrijf dat mogelijkheid ziet in mensen? Lees dan snel verder!

NPS Driven is importeur en distributeur van gerenommeerde motormerken voor off-highway, maritime toepassingen en stroomopwekking. Daarnaast bouwt NPS Driven innovatieve scheepsgeneratoren en nabehandelingssystemen. Daarbij ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en innovatie.

 

Jouw werkzaamheden

Als Logistiek medewerker maak je onderdeel uit van een enthousiast team dat er samen voor verantwoordelijk is dat de goederenstroom efficiënt en gestructureerd verloopt. Omdat ons magazijn groeit en verder moet professionaliseren, werk je ook mee aan de inrichting van onder andere het nieuw in te voeren geautomatiseerde opslag- en voorraadsysteem. Wat ga je doen?

  • Je boekt en verplaatst inkomende goederen
  • Je verzamelt orders, je pakt de orders in en maakt deze verzendklaar
  • Je bent ondersteunend aan onze monteurs en zorgt ervoor dat benodigde onderdelen gepicked zijn zodat zij ook hun werk kunnen doen
  • Je zorgt ervoor dat het magazijn goed georganiseerd en opgeruimd blijft
  • Je leert kritisch kijken naar de processen om je heen en blijft je zelf afvragen: hoe kan het duurzamer, efficiënter of veiliger?

 

Jouw profiel

Je volgt een BBL leer-werktraject voor Logistiek medewerker en spreekt vloeiend Nederlands. Je weet van aanpakken en hebt een leergierige en proactieve instelling. Ook bij tijdsdruk weet jij de rust te bewaren. Je mag ook best kritisch zijn en durft ideeën aan te dragen om het logistieke proces te verbeteren.

 

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale organisatie, mag je prima arbeidsvoorwaarden verwachten.

  • Een leerplek bij een erkend leerbedrijf met de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een goede begeleiding tijdens je leerbaan voor je BBL-opleiding
  • Een organisatie met een informele en open werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot gezamenlijk sporten (1 keer per week)

 

Enthousiast geworden?
Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet te lang en grijp deze BBL-plek. Heb je nog vragen of wil je nog wat meer informatie over de vacature of NPS Driven? Geen probleem, neem gerust contact op met Pascal van den Berg, 0486-201600.

Postuler directement ?

Alors répondez rapidement en nous envoyant votre CV motivé via ce formulaire.

NPSdriven_sticker-rond_LetsMakeItWork

Vous souhaitez en savoir plus sur nous ?

Contactez l'un de nos bureaux ou remplissez notre formulaire de contact.