Commercieel Directeur

Commercieel Directeur

Als Commercieel Directeur ben jij samen met het MT en de CEO van de NPS Driven Group verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en resultaten en zorg je ervoor dat de groeiambitie wordt uitgevoerd en wordt omgezet naar continuïteit voor de lange termijn.

NPS Driven Group (150 fte) heeft een lange traditie op het gebied van aandrijflijnoptimalisatie en emissie-reductie en is uitgegroeid tot de onbetwiste technologieleverancier voor industriële en maritieme energie-systemen. Met een innovatieve kijk op bestaande producten en de uitdagingen in de markt onderscheidt NPS Driven zich in de markt door een flexibele, oplossingsgerichte manier van werken. NPS Driven creëert waarde voor haar klanten als wederverkoper van gerenommeerde motormerken (John Deere, DAF, HYUNDAI/ Doosan en Nanni) voor off-highway en maritieme toepassingen. Als OEM ontwerpt en bouwt NPS Driven innovatieve maritieme generatorsets en nabehandelingssystemen. NPS Driven Group heeft haar hoofkantoor in Ravenstein en vestigingen in Wijchen, Duitsland (Celle) en Frankrijk (Pontchateau en Antibes).

Doel van de functie

Als Commercieel Directeur ben je primair verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen. Daarbij ligt jouw focus op het optimaliseren en uitbouwen van onze distributor business van de verschillende motormerken, zowel in Nederland als de buitenlandse landenorganisaties.

De functie

Als Commercieel Directeur ben jij samen met het MT en de CEO van de NPS Driven Group verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en resultaten en zorg je ervoor dat de groeiambitie wordt uitgevoerd en wordt omgezet naar continuïteit voor de lange termijn. Daar waar de CEO zich richt op de eigen producten en innovatieprojecten ligt jouw focus op de distributor business van de verschillende motormerken. Je hebt een scherp oog voor het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen en weet op een inspirerende wijze de organisatie hierin mee te nemen. Je bent commercieel sterk en vanuit jouw kennis van de markt ben je een sparring partner voor collega’s, klanten en andere stakeholders. Je bezoekt regelmatig de importeurs, grote dealers en belangrijke klanten om sterke relaties op te bouwen, marktomstandigheden te begrijpen en zakelijke kansen te ontdekken. Daarbij weet jij je als geen ander te profileren binnen het intercultureel en internationaal werken.

Profiel

• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en weet strategisch inzicht te combineren met (daadkrachtig) operationeel handelen
• Je hebt ervaring in een vergelijkbare positie binnen het MKB, bij voorkeur in een technische (productie) omgeving zoals de voortstuwings-, scheepvaart-, powergen- of energie-industrie
• Kennis van verbrandingsmotoren en after treatment systemen is een pré
• Je bent in staat een netwerk van diverse partners op te bouwen en te onderhouden
• Je bezit een goede luistervaardigheid, waarbij je makkelijk op alle niveaus communiceert
• Jouw stijl van leidinggeven is gebaseerd op een duidelijke visie en een mensgerichte aanpak met het vermogen mensen te enthousiasmeren en vertrouwen op te bouwen
• Communicatief vaardig (Nederlands en Engels in ieder geval, Duits en Frans zijn een pré)

Arbeidsvoorwaarden

Je komt in een organisatie te werken met een sterke reputatie en toonaangevend in haar sector. Naast deze afwisselende en eindverantwoordelijke positie bieden wij je het volgende:
• Een prima totaalpakket arbeidsvoorwaarden mede afhankelijk van achtergrond, ervaring en toegevoegde waarde
• Zelfstandige rol met ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing
• Een divers team van enthousiaste, loyale en betrokken collega’s met passie voor het vak
• Innovatieve en vooruitstrevende organisatie, onderdeel van een snel groeiende internationale groep industriële maakbedrijven

De sollicitatieprocedure voor deze functie is uit handen gegeven aan Velde. Om direct te solliciteren of voor meer informatie verwijzen wij dan ook graag naar de website van Velde.

Let's make it work white logo

Vous souhaitez en savoir plus sur nous ?

Contactez l'un de nos bureaux ou remplissez notre formulaire de contact.