Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business developer elektrificatie

Business developer elektrificatie

NPS Driven werkt actief aan CO2 arme oplossingen voor de aandrijving van machines en schepen. Jij weet als geen ander hiervoor nieuwe afzetmarkten aan te boren en weet organisaties te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze powertrain oplossingen.

Wat ga je doen?

Bij NPS Driven denken we vooruit en houden we ons constant bezig met innoveren, verbeteren en vernieuwen. Zo werken wij aan projecten op het gebied van verbrandingsmotoren met alternatieve brandstoffen en het elektrificeren van powertrains. Jouw doel is om new business te genereren door het in kaart brengen en benaderen van potentiële klanten voor de verkoop van componenten en systemen voor de elektrificering van aandrijflijnen. Je voert advies en onderhandelingsgesprekken, waarin je organisaties weet te overtuigen of advies geeft over de diverse mogelijkheden. Wanneer je niet onderweg bent naar (potentiële) klanten, werk je vanuit ons kantoor in Ravenstein en/of een home-office.

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een technische (studie)achtergrond. Daarnaast heb je enkele jaren praktische, commerciële ervaring in een soortgelijke functie en heb je enige kennis van elektrische energietechniek en vermogens elektronische systemen. Naast een proactieve instelling ben je ambitieus, ondernemend en communicatief sterk. Je bent sterk in het creëren en waarborgen van relaties met een focus op kwaliteit en bezit over een schakelvermogen om succesvol te acteren op alle niveaus. Je krijgt energie van het meedenken over complexe vraagstukken en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Andere talen (Duits, Frans) zijn een pré.

Wat krijg je hiervoor terug?

• Een zeer afwisselende baan in een gezonde internationale onderneming
• Een organisatie met korte communicatielijnen
• Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing
• Arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie

Meer info nodig?

Wil je eerst graag meer informatie over deze functie, dan neem je contact op met Peter van der Heijden, bereikbaar via telefoonnummer 0486 201 601.

Apply directly?

Then respond quickly by sending us your CV with motivation using this form.

Motivation and resume
Upload your motivation letter and CV here. Select both files at the same time using the ctrl key.
Allowed file types: pdf, doc, docx. max. file size 32 MB, max. number of files: 2.
Let's make it work white logo

Curious to find out more about us?

Contact one of our offices or fill in our contact form.